Berliinin-matka on nyt ohi, ja käteen jäi mielenkiintoisten kokemusten lisäksi muun muassa keittokirja ja namia. Kuvassa näkyvä kirja oli alle 8 euroa maksava löytö keittokirjakaupasta (koko kauppa pelkkiä keittokirjoja! sijaitsee Schönhauser Alleella). Kirja kulkee alkuperäisnimellä "The Essential Vegetarian Cookbook". Ruuissa käytetään maitotuotteita ja munia, eli kyseessä on vegetaarinen, ei vegaaninen kirja. Ensisilmäyksellä kirja näyttäisi olevan melkoinen opus: sivuja on kolmisen sataa ja reseptit vaihtelevat juhlien pikkutarjottavasta itse tehtyihin ravioleihin. Kirjan ainoa miinus näyttäisi olevan kuvat: niitä on kyllä paljon, mutta järin innostavia ne eivät ole.

Kuvan alareunassa olevat karkit on ostettu Bonbonmachereista, joka on ehdottomasti käymisen arvoinen kokemus! Karkit tehdään paikan päällä, ja mekin pääsimme seuraamaan vadelmakarkkien valmistusta. Karkkitaikinan vääntäjä leikkasi meille myös pienet maistiaispalat, jotka vasta suussa jähmettyivät koviksi karkeiksi. Enpä ole ennen saanut maistaa niin tuoretta karkkia! Pehmeiden karkkien ystäville paikka on pieni pettymys, sillä kaikki karkit ovat kovia. Mutta kovien karkkien ystävät saavat ostaa käsin tehdyt naminsa hintaan 2,6e/100g..